Hej!

Mit navn er Caroline Flindt og næste år bliver jeg 40 år. Jeg lever siden snart 20 år i Danmark/København med min fine familie - min mand som er designer og vores dejlige datter på 8 år. Jeg har I hele mit liv interesseret mig for smukke omgivelser og smukke ting og har arbejdet med indretning i hele mit arbejdsliv. 

Efter nogle ret udfordrende år med stress som resulterede i udmatning og sygemelding har jeg begynd at interessere mig mer og mere for den indre balance. Hvad skal der til for at vi skal fungere og have det godt i vores liv?

Jeg tror på at man skal prøve at hitta sin hverdagsbalance i livet og jeg tror på at alt hænger sammen. Her vil jeg dele med mig af mine tips, tanker, erfaringer og funderinger omkring dette. Jeg tror på at dele med sig af det dejlige og det som udfordrer os. Alene er nemlig ikke stærk uden det er i fælleskabet vi kan stødte og heale hinanden. 

Det ville være en stor glæde for mig at kunne inspirere (om så bare en lille smule) til at finde en god hverdags balance, som jeg tror er forudsætningen for  et langt, lykkeligt og spændende liv.

Kærlige hilsner

Caroline