Efterårsferie, hekseskud og din super intelligente krop

IMG_9911.jpg

Koppen er klog, jeg ved det, har læst stakkevis af bøger om dette og ikke mindst mærket det på egen krop, flere gange. For snart 2 uger siden fik jeg et hekseskud på en havedag i vores andelsforening og set i bakspejlet var lige hvad min krop og mit nervesystem trængte til. Inden mine to sygmeldinge med stress så ville jeg ha blevet super irriteret over alt jeg så lige pludseligt ikke kunne gøre, men i dag er jeg klogere. Jeg har følt mig super stresset den seneste tid og når man ikke selv føler man kan stoppe sine grublerier, så ender det med at kroppen kærligt går ind og ’hjælper’ en ved at sætte en stopper. For mit vedkommende endte en længere tids press med et klassisk hekseskud, hvilket har gjort at jeg været nødt til at ta den med ro og ’falde ned’ og acceptere at det er som det er fordi det ellers ville gøre alt for ondt. Så her to uger efter kan jeg mærke at jeg først og fremmest sover meget bedre end jeg gjort i lang tid og jeg har ligesom bare føler mig mere rolig. Jeg kan bestemt mærke at der er ngt i ryggen med når jeg tager den med ro og går i seng i tid så går det lidt i sig selv.

 

Så hvad vil jeg sige med dette? Jo vores kroppe er intelligente og hvis vi ikke passer på os selv så vil kroppen gå ind sige stop. Så husk at være kærlig mod jeres kroppe, tal pænt til dem og bruge din weekenden på at give din krop det den har brug for lige nu. Måske er det søvn, nærende mad, bevægelse eller noget helt tredje, hvis du lytter efter så kommer du til at høre lige præcis din krop beder dig om.

 

Jeg tænker give min krop masser af søvn, frisk luft og tid med min familie.

Rigtigt god fredag til dig,

Kh

Caroline