Sensommer søndag

caroline flindt louisisana

Jeg elsker at ta på søndagstur med familien. At forlade hjemmet i nogle timer, spise frokost ude og glemme alt om todo lister, vasketøj, madlavning, det er livet det. I dag hentede min kære svigerfar os med sin bil for en dejlig søndagstur nord på. 

caroline flindt louisisana

Målet var som du sikkert kan regne ud, skønne Louisiana.

Et museum 'with a view'!

caroline flindt louisisana

Tal R imponerede både store og små med sine store fantasifulde collager. Efter at tjekket udstillingerne ud, spist dejlig frokost med kig til Øresund så gik turen til børneværksted hvor både jeg og lilla V hyggede os med ler og maling.

caroline flindt louisisana

På vej hjem stoppede vi på Arne Jacobsens gamle tankstation i Skovshoved som er blevet til isbar og fik en kugle lakridsis.  En perfekt søndag helt i min smag.

Nu skal jeg gøre klar til morgendagen,. Vores ferie er slut og hverdagen starter så småt. Skolestart er dog først om en uge, så de helt tidlige morgner venter vi lidt med. Rart med en blød start for hele familien.