Visionboard - Alt du ønsker kan du få

Caroline Flindt Visionboard

Vi er lige kommet hjem fra sommerhuset på Fyn og som altid ved dette tidspunkt på året glæder jeg mig som et lille barn til nystart. Elsker at reflektere over hvad der har været og sætte op nye mål for hvad der skal komme. Faktisk synes jeg den her tid er bedre til nystart end nytår, julstressen lægger jo ligesom ikke op til reflektion.

Jeg er meget visuel og elsker billeder, så da min coach (ja, hun heder faktisk Caroline og er lige som mig svensker) opfordrede mig til at lave et 'visionboard' for efteråret 2017 blev jeg super inspireret. 

Hvordan gør man så det? Jo, først er jeg startet med at notere alle tanker der popper op i mine noter i mobilen og når jeg er klar til det så laver jeg en billede collage med billeder i computeren, der tydeligt repræsenterer mine ønsker og drømmer for det kommende halvår. Fx. så drømmer jeg om mit eget kontor, jeg er for det meste ret træt af at sidde hjemme, trænger til at komme hjemmefra og gerne sidde med nogle andre kreative mennesker. Billedet her over er fra vores ferie på Fyn hvor min mand tjekker et meget smukt kontor ud i Svendborg havn. Tænker at dette billede skal få illustrere dette ønske.

Når jeg er klar med visonboardet printer jeg det ud og hænger ved siden af min seng, på køleskabet og måske laver jeg en lille kopi som frontbillede i min mobil. Jeg tror på at vi underbevist bevæger os hen i mod de mål vi sætter op. Skal blive sjovt at se når vi når december hvad jeg kan krydse af på mit board.

Hvad drømmer I om her til efteråret? Hvad skal op på jeres visionboards? 

Ha det godt og pas på dig selv!