Endelig sommerferie

IMG_1835.JPG

Sender en lille sommerhilsen fra et meget smukt Svendborg. Endelig har vi ferie og som altid har vi to uger her i min mands families sommerhus med det smukkeste view ud over Svendborgsund. Billedet er fra gårsdagens morgentur, dejligt ikke? I dag har det regnet, men hvad gør det når man kan sidde indenfor og hygge, snuppe middagslur, tegne eller læse? Jeg skal indrømme at det ikke bare er lige sådan super nemt at gå fra super aktiv til afslappet. Når man er vant til en effektiv hverdag går der lidt tid inden hele systemet falder til ro. Men det skal nok komme, der er god til. Nu skal jeg igang med lidt aftensmad til den lille familie. Det er ved at klarne op så hvis vi pakker os godt ind så tror jeg at vi kan spise aftensmaden ude. Håber du er et dejligt sted og at du får slappet godt af, det er jeg sikker på at du fortjener. 

Vi snakkes ved!

KH

Caroline