At dele sin historie - du er ikke ensom

IMG_4020.jpg

Når man er ramt af udmatningssyndrom så kan man ofte føle sig enormt ensom. Det er umuligt at forstå hvordan det er at leve med udmatningen hvis man ikke har prøvet det. Derfor bliver jeg så glad når andre som været helt nede deler med sig af sine erfaringer. Min coach Caroline Norbelie og hendes podcastpartner Per Lundevall gør et kæmpe job med sin fine podcast 'Prestationspodden' i Sverige hvor de hver anden uge interviewer mennekser om stress, præstation og hvordan man kan præstere og  samtidigt have det godt. Selv om det er på svensk kan jeg virkelig anbefale dig at lytte til denne podcast. Såå inspirereande og stødtende.

En anden person som deler med sig på en meget ærlig måde om sit liv med udmatningssyndrom og depression er svenske bloggeren 'Frk Duktig'.  På sin blog beskriver hun meget ærligt om sine ups and downs og om sin kamp at komme videre i livet uden at gå ned i gen. Har virkelig stor respekt for at hun er så åben og det betyder utroligt meget at man kan se at man ikke er alene. I sin seneste post delte hun dette billede som på en rigtigt god måde beskriver de vilkår man lever under når men en gang er gået ned. At man hele tiden skal hold øje med sit energi forbrug og at det der gav energi i går kan være det det får det hele at vippe over næste dag. Såå tricky at få den rigtige balance så glasset ikke bliver tomt igen når man vel har været ramt. 

mobiluppladdning_5a094b89ddf2b3446907b3cc.jpg

 Billede fra bogen 'Lär dig säga jag och nej', Burlin och Pellbäck. Reviderer af Stressrehab.

Jeg har de seneste år følt et enormt behov af at dele min historie. Jeg tænker der må være mange fler som mig der har brug for stød i processen til et mere harmonisk liv. Nu vil jeg gøre et forsøg at bruge min blog til at dele min viden om stress, inspirere mig selv og jer der har stressen tæt på til at huske på at passe på sig selv og forebygge så vi ikke havner der igen. 

Jeg håber du vil følge med mig på min rejse!

Kh Caroline